Başkan Özer Esenyurt’a Yeni Bir Park Kazandırdı

Başkan Özer Esenyurt’a Yeni Bir Park Kazandırdı

Göreve geldiğigünden beri “Yeşil Bir Esenyurt” mottosuyla çalışmalarını yürüten BelediyeBaşkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçeye yeni bir park kazandırdı. AkçaburgazMahallesi’nde açılışını yaptığı parkın adını halkın belirleyeceğini söyleyenBaşkan Özer, kısa sürede Esenyurt’a 14 mahalle parkı, 15 kreş ve 4 Kent Lokantası yapacaklarının müjdesiniverdi.

Göreve geldiğigünden beri Esenyurt’u daha yeşil bir kent haline getirmek için gece gündüzdemeden çalışan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçeye yeni birpark kazandırdı. Akçaburgaz Mahallesi 3035. Sokak’ta bulunan 2 bin 340metrekareye sahip parkın içinde basket sahası, çocuk oyun grubu, fitness takımıve yürüyüş yolu bulunuyor. Vatandaşlar ve ilçe protokolü ile birlikte parkınaçılışını gerçekleştiren Başkan Özer, “Bu parkın bir ismi yok, mahalleliyesoracağız,onların ortak görüşüyle bir isim koyacağız. Katılımcı demokrasi örneğiyle buparkı sizin istediğiniz isimle hizmetinize sunacağız. Halkımızla birlikteburanın açılışını yaptık, çocuklarla birlikte oynadık. Onları böyle mutlu etmekbeni de mutlu etti. Hizmet yaparken, halkla buluşurken mutlu oluyorum. Bundansonra da bu hizmetlerimiz devam edecek. Esenyurt halkına feda olsun” diyerekilçeye 14 park, 15 kreş ve ikisi İBB’ye ikisi Esenyurt Belediye’sine ait olmaküzere 4 Kent Lokantası yapacaklarının müjdesini verdi.

“Esenyurt’umuzun İhtiyaç Duyduğu YeşilAlanları Yapacağız”

Esenyurt’ungeçmişte betona kurban edildiği için yeşil alanların yok denecek kadar azolduğunu söyleyen Başkan Özer, “Biz bundan sonra yeşile, parka, bahçeye önemvereceğiz. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımızla da görüştüm. Büyük alanlarıBüyükşehir'le beraber yeşil vadiler halinegetirebilmek için el ele vereceğiz. Esenyurt’umuzun ihtiyaç duyduğu yeşilalanları mutlak surette yapacağız. Bugün bu çerçevede Akçaburgaz Mahallemizde ilk parkımızı açıyoruz. Bupark başta çocuklarımız olmak üzere annelerimize, herkese hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

“Sizi Mutlu Etmek Beni Mutlu Ediyor”

Mutlulukkaynağının Esenyurtlulara hizmet sunmak ve onları mutlu etmek olduğunuvurgulayan Prof. Dr. Ahmet Özer, “Ben sizin, yani halkın belediye başkanıyım.Beni en çok hizmet ve sizinle iç içe olmak, çocuklara sarılmak, halkla hemhalolmak mutlu ediyor. Şimdi hizmet zamanı. İstiyorum ki Esenyurt’ta çok dahabüyük yürüyüş alanları, bisiklet yolları olsun. Bunları yapacağız. Mutluolmanın yolu, sevdiklerinizimutlu etmekten geçer. Eğer mutlu olmak istiyorsanız sevdiklerinizi mutlu edeceksiniz.Benim sevdiklerim Esenyurt halkı. Dolayısıyla sizi mutlu etmek beni mutluedecektir. İşte bugün de bu parkı açarak sizi, çocukları böyle mutlu görmekbeni de mutlu etti."ifadelerini kullandı.

Başkan Özer’den Kreş, Park Ve Kent Lokantası Müjdesi!

Başkan Özer,Esenyurt’ta yapacağı çalışmaları da şöyle sıraladı: “Yarından itibaren 15 tanekreş yapımına başlıyoruz. Ayrıca bunun gibi 14 adet park yapımı da devamediyor. En kısa sürede onları da hizmete açacağız. Bir aşevi projemiz var, onu hayatageçireceğiz. Sıcak yemek dağıtacağız. Ayrıca ikisi İBB’nin ikisi bizim olmaküzere dört tane de Kent Lokantası lokantası açacağız. Halkımız ucuzayemek yiyebilecek.Bir de et paketleme ve entegre tesisimiz var. O çalışmayı da hızlandıracağım.Bu sıkıntılı dönemde tasarruf tedbirlerine rağmen bu iki projemizi hızladevreye sokacağız. Sizin hizmetinize sunacağız, hayırlı uğurlu olsun.”

Iuzsmryoplx3ihjtrlf0ayez.jpg

0pecyvnukkq6j5rzxoh8nsxl.jpg

lrjf0dsecld8vue7agfytoa4.jpg

u4xymI8vsgtn7tjzb9pbkrf2.jpg

9c2nuy4z1v3jsoecddhqwkxx.jpg

zwdcyfhkrr6ula8j4smx0eyg.jpg

dIoxe6sptuxapyibzmjt0nyv.jpg

1esontrachwxft3vlaq76u05.jpg

rai2vjbmujwnptyk0odg1b4x.jpg

jefdul37Ixaoa49tsrhtpvni.jpg

st1dhdv7xo5ayjhyokcI6n4j.jpg

3kjfjl5s9r8feaelpmouzbwv.jpg

q1db9hu5yhcxnakcgp8rmkef.jpg

7hfgsle8wzzv1k4bvpcbrdIu.jpg

le91iopwgsvrmtfmokrzIect.jpg

syyhqettl8pIwbp91fm34r5c.jpg

ekdfbhnyc8x0rrjtpgz9gbl3.jpg

4xo9ndq6rvtIl1c8bdzhubt7.jpg

lpda0thzutcwim5erxubvsIv.jpg

0xty2npg3chmqlkrexucyj5z.jpg

lgcwht2kqeund5tjl86emyav.jpg

I45rnfjjiyg8akv7ywseutwg.jpg

hli7syjpv81fx2czfnn9s3tr.jpg

ureqsijqlhkmasnjpygygmdt.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.