Başkan Özer’den Kader Mahkûmlarına Kitap Desteği

Başkan Özer’den Kader Mahkûmlarına Kitap Desteği

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Esenyurt KentKonseyi’nin cezaevlerindeki mahkumlar için başlattığı kitap kampanyasına kendiyazdığı kitapları bağışladı.

 

Esenyurt Kent Konseyi, Gençlik Meclisi ve İnsan Hakları ÇalışmaGrupları cezaevlerine kitap kampanyası düzenledi. Esenyurt Belediye BaşkanıProf. Dr. Ahmet Özer, mahkumların eğitimine ve kişisel gelişimine katkısağlamayı hedefleyen bu kampanyaya duyarsız kalmayarak, kendi yazdığı kitaplardanbağış yaptı. 2.500 kitap paketlenerek, cezaevlerindeki mahkumlara ulaştırılmaküzere Kader Mahkumları Derneği’ne teslim edildi. Kitap teslim töreninde konuşanBaşkan Özer, “Nerede olursak olalım kendimizi kitaplarla eğitiriz. Nereyegidersek gidelim, peşimizden gelen bir tek sermaye var o da eğitimdir.Okuyacağınız her kitap, alacağınız her eğitim hayatınız boyunca sizi hepileriye doğru taşıyacak vazgeçilmez temel bir sermayedir. O nedenle bukitapları oradaki kader mahkumlarına gönderiyoruz” dedi.

 

“Kader Mahkumları Kitaplar Yoluyla Özgürleşecekler”

 

Kitapların kader mahkumlarının zihin dünyalarını özgürleştireceğinisöyleyen Başkan Özer şöyle konuştu: “Biz toplum olarak bütün yönleriyle biraile gibi olmalıyız. Kader mahkumlarımız, engellilerimiz, dezavantajlıgruplarımız, yaşlılarımız, gençlerimiz, kadınlarımız hepimiz birbirimizinderdine ortak olursak ancak toplum olabiliriz. Bugün yaptığımız etkinlik buanlamı taşıyor. O nedenle kader mahkumlarımıza bir an önce ailelerinekavuşmalarını, topluma karışmalarını ve topluma faydalı birer birey olarakyollarına devam etmelerini diliyorum. Şu anda dört duvar arasında bulunuyorolabilirler. Ama bu kitapların sayfalarının içinde başka memleketler, başkadiyarlar, başka ülkeler var. Bunları okudukları zaman bu sayfalar evlere,yollara, köprülere, atlara, obalara, denizlere dönüşecek ve onların zihni,dimağı o bulundukları yeri aşıp gidecek. Onlar şimdi dört duvar arasındaözgürlüğe susamışlardır. Kitaplar yoluyla bir nebze de olsa özgürleşecekler. Busüre içinde kendilerini motive edecekler. Dışarıya çıktıklarında bu aldıklarıbilgiler onları daha iyi insanlar olarak hep ileriye doğru götürecek. Buanlamlı etkinlikten dolayı ben, hem başkanlarımıza hem de bu bağışları yapandostlarımıza teşekkür ediyorum. Kader mahkumlarımıza da bir an önce ailelerinekavuşmalarını ve bu kitaplar yoluyla da bir nebze de olsa ruh dünyalarınıözgürleştirmelerini diliyorum.”

 

rtzedz3jyimwromaqt5hulns.jpg

sfoiq6uvgcdlz7gea3tkx2bk.jpg

t3fnm46zthfuwboad9kqs7il.jpg

ea3jInkcb0xtd8ucmgrqloxz.jpg

5j6asbhwdnl4tsfvoz3ugq2j.jpg

awb5x4rj1optxvl0k3gzfybg.jpg

Imdcgjljfsqedtvxt9b72qa4.jpg

ovrce5cp1ugxf70na3vmleno.jpg

3ekan1gdhuqbucvaydotsbfk.jpg

jbf6k7y9hdx5jkgq3vydrfam.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.