Başkan Özer’den Gençlere Tam Destek!

Başkan Özer’den Gençlere Tam Destek!

“GençlerimizinEnerjisi Esenyurt’a Değer Katacak”

Esenyurt Kent Konseyi Gençlik Meclisi Kongresi’ne katılan EsenyurtBelediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, gençleri her anlamda destekleyeceğinisöyledi. Özer, “Gençlerimizin enerjisi ve fikirleriyle Esenyurt’a değerkatacaklarına inancım tam. Gelecek aydınlık günler için gençlerimizle daimadayanışma içinde olacağım” dedi.

Esenyurt Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin seçimleri geçtiğimiz günyapıldı. Esenyurt Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongreye EsenyurtBelediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ veyönetimi katıldı. Üç adayın yarıştığı kongrede Polat Berkay Bozkurt, oylarınçoğunluğunu alarak Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı olarak görevlendirildi.

“BirlikteEsenyurt'u Daha İleriye Götüreceğiz”

Gençlik Meclisi Başkanı seçilen Bozkurt’u ve yönetimini tebrikeden Prof. Dr. Ahmet Özer, “Kent Konseyi fikirlerin, düşüncelerin üretildiği,ilçemiz için önemli bir kurum. Buradaki herkes bizim kardeşimiz, evladımız. Bukonseyi bizim korumamız gerekiyor. O nedenle yapılan seçimin kaybedeniolmayacak, Esenyurt kazanacak. Bu duygularla seçimin Kent Konseyi’ne,Esenyurt'umuza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Hem kazanan arkadaşımızlahem de konsey yönetimimizle el ele vererek çalışacağız. Esenyurt'u daha daileri götüreceğiz. Kentlileşmenin tam olarak sağlanabilmesi için KentKonseyi’ne büyük görevler düşüyor. Bizim duyarlılık oluşturmamız ve kentimizesahip çıkmamız gerekiyor” diyerek Esenyurt’la ilgili hedeflerini anlattı.

“GençleriGeleceğe Doğru Hazırlayacağız”

Esenyurt’un hem ekonomik olarak hem de insan potansiyeli olarakbir dinamizme sahip olduğunu vurgulayan Prof. Özer şöyle konuştu: “TürkiyeGSMH’sının yüzde 7’si Esenyurt’ta üretiliyor. Anadolu'daki onlarca ilden dahabüyük bir ilçe. Üç yüz bin gencimiz var. Bu gençleri geleceğe doğruhazırlayacağız. Eğitim, istihdam alanında onlara olanaklar sağlayarak bunuyapabiliriz. Biz çeşitli yardımlarla gençlerimizi destekliyoruz. Sosyaldevletin yapamadığını ya da yarattığı boşluğu doldurmak durumundayız. Bunu dayaparken en çok ihtiyaç duyacağımız iki önemli aktör var: Biri gençlerdir.Tabii Kent Konseyi’ndeki gençler doğrudan doğruya zaten bu işle ilgilidir.Kentin diğer gençleri de son derece önemli bu işler için. Diğer bir aktör dekadınlardır. Onları bu üretim ve gelişim sürecine mutlaka katmalıyız.”

yjbxlcs5fo2fptogzejmnx6q.jpg

cdIzojdbtukc8r2kehl3x9if.jpg

lwphiz5nnpmxagecl1vqufrc.jpg

xq2wenleaupqr1ysxbupvkmz.jpg

14raoll7x6qbduzekgtnmj0v.jpg

0w4n8nkx3w5tcfxv1mtqoImy.jpg

d0dywc35rezbgtcx4qvahgpn.jpg

t8It59cuyz4pawmq7wvgrnaf.jpg

val6a5gghq2exvpto0r4ijuw.jpg

btbgf7ko6gez0ckhdm5lflyu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.