BAŞKAN İLHAN OCAKLI “BİSMİLLAH” DEDİ

BAŞKAN İLHAN OCAKLI “BİSMİLLAH” DEDİ

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı ve AK Parti Belediye Başkan adayı olarak % 54.38’lik oranla Şile’de rekor oy ile seçilerek yetkiyi milletten alan Belediye Başkanımız İlhan Ocaklı mazbatasını alarak yeni görevine başladı.

                31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı ve AK Parti Belediye Başkan adayı olarak  % 54.38’lik oranla Şile’de rekor oy ile seçilerek yetkiyi milletten alan Belediye Başkanımız İlhan Ocaklı mazbatasını alarak yeni görevine başladı.

                Meclis üyeleri ve teşkilat mensupları ile Şile Adliyesinden mazbatasını alan Belediye Başkanımız İlhan Ocaklı’yı belediye başkanlığı makamında görevini teslim etmek üzere eski Başkan Can Tabakoğlu karşıladı.

Mazbata devir teslim töreninde konuşan Tabakoğlu: “Bugün huzurlarınızda beraber gerek ilçe başkanlığında gerekse bir statü ve yetkisi olmadığı dönemlerde bile teşkilatımızla bizlerle birlikte yürüyen bir kardeşime görevi devrediyorum. Sayın İlhan Ocaklıyı bu konuda kutluyorum. Kendisine rabbimden muvaffakiyetler diliyorum. İlhan Ocaklı ile Şile, istikrarın ve gelişmenin devam ettiği bir ilçe olacak. 15 yıl benimle beraber hizmet veren tüm çalışma arkadaşlarıma, meclis üyelerimize ve bizim başarımızda paydaş olan Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm kabinemize teşekkür ediyor, İlhan kardeşime devraldığı bu bayrak yarışında başarılar diliyorum. Her zaman kendilerinin yanında, destekçisi olmaya devam edeceğim.” dedi.

Görevi Can Tabakoğlu’ndan alan Belediye Başkanımız İlhan Ocaklı: “Millete Hizmet etme noktasında söz verdik. Bu memleketi beraber yöneteceğiz dedik. İnşallah dediğimizi, hayallerimizi gerçekleştireceğiz. Güzel olan Şilemizi çok daha güzel hale getirmenin mücadelesini hep beraber  vereceğiz. Hükümet noktasında ve belediyecilik noktasında üzerimize düşeni layıkıyla yapacağız.

15 Yıl boyunca Ak Parti belediyeciliğinin hizmet noktasında bayrağı en üst noktalara taşıyan Belediye Başkanım Can Tabakoğlu’na ve ekiplerine teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlerde hizmet noktasında almış olduğumuz bu emanette, layıkıyla, daha güzel hizmetler yapma konusunda, elimizden geleni ardımıza koymayacağız. Yerel seçimlerde ve adaylık noktasında bizlere inanan Cumhurbaşkanımıza ve destek veren herkese teşekkür ediyorum.” sözleriyle konuşmalarını tamamladı.


Kaynak: Şile Belediyesi

























HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.