Başkan Eren Ali Bingöl, yangın bölgesini ziyaret etti

Başkan Eren Ali Bingöl, yangın bölgesini ziyaret etti

İstanbul’dan 56 araç ile 167 personel ve Kocaeli’nden bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangının diğer fabrikalara ve ormana sıçramaması için canla başla mücadele ediliyor.

“ŞU AN İTİBARİYLE KORKULACAK ÇOK FAZLA BİR ŞEY YOK”

İstanbul Valisi Davut Gül, olay yerine gelerek yangınla ilgili açıklamalarda bulundu. Vali Gül açıklamasında, “Saat 12.50 gibi Tuzla Deri Organize Sanayi bölgesinde bir fabrikamızda yangın meydana geldi. Yangın yandaki komşu parsellere de kısmen sirayet etti. Bununla ilgili AFAD Orman Müdürlüğü ekipleri, itfaiye ekipleri, Kocaeli itfaiye, emniyet, jandarma bütün kurum ve kuruluşlarımız zamanında müdahale ederek yangının diğer fabrikalara ve ormana sıçramaması için canla başla mücadele ediyor. Rüzgâr çok fazla, havadan da kardan da müdahale ediliyor. İnşallah yangının seyri daha net bir şekilde görülecek. Şu an itibariyle korkulacak çok fazla bir şey yok ama yangın devam ediyor. Henüz kontrol altına alınmadı” ifadelerini kullandı. 

Başkan Eren Ali Bingöl ise “Tuzla Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikamızda çıkan yangına müdahale, belediyemizin su araçlarının da desteğiyle devam ediyor. Üretim esnasında çıkan yangında herhangi bir can kaybı ve yaralı olmadığı için mutluyuz. İBB İtfaiyesi ve emniyet güçlerimizle koordinasyon halinde, bölgeyi yakından takip ediyoruz. Geçmiş olsun Tuzla” şeklinde konuştu. 







Ivftbcqj2iozj1xpo8zq56dc.jpg

loqtd3eytIrfoybh7pizl1km.jpg

2focpnczafjwqog846Iyipuv.jpg

vkc8krx57f4jhm09o1oygc32.jpg

gtx4lyqozqc8v7jIdkrh9enl.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.