Başkan Çalık’tan Başkan Mutlu’ya ziyaret

Başkan Çalık’tan Başkan Mutlu’ya ziyaret

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu’yu makamında ziyaret etti

İki Başkanın karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğu ziyaret yaklaşık bir saat sürdü. Başkan Çalık, ziyaretin sonunda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vatandaşın derdini dikkatle dinlediği fotoğrafın resmini Başkan Mutlu’ya hediye etti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık, Bayrampaşa Belediye Başkanı Mutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu. İki Başkan, yaklaşık bir saat süren ziyaret boyunca karşılıklı fikir alışverişinde bulundu ve projelerini birbirleriyle paylaştı. Başkan Mutlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Başkan Çalık da, “Misafirperverliği ile bizi mutlu eden Başkanımız Sayın Mutlu’yu biz de en kısa zamanda ağırlamak isteriz” diye konuştu.Başkan Çalık, ziyaretin sonunda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vatandaşın derdini dikkatle dinlediği fotoğrafın resmini Başkan Mutlu’ya hediye etti. Resmi makam odasına astıran Başkan Mutlu, “Bu hediye bizim için çok anlamlı oldu. Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.