BAŞKAN ÇALIK BASIN EMEKÇİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ÇALIK BASIN EMEKÇİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ÇALIK BASIN EMEKÇİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın temsilcileriyle bir araya geldi. Çalık, “Sizler iletişimin en önemli unsurlarından birisiniz. Allah daha özgür ortamlarda kaleminizi kullanmayı nasip etsin” diyerek tüm basın emekçilerinin gününü kutladı.

Beylikdüzü Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde basın emekçilerini ağırladı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa; Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş, İstanbul Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Mert, Türkiye Yerel Basın Birliği Başkanı Nezir Karayün, İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği Genel Sekreteri Hanifi Çelik ile yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

“Sizler iletişimin en önemli unsurlarından birisiniz”

Başkan Çalık, günün anlamına ilişkin yaptığı konuşmada, “Gazetecilere çok ihtiyacımız olan bir dönemden geçiyoruz. Her zaman basın emekçisinin yanında olmaya gayret ettik. Her ortamda da basın emekçileri bizi yalnız bırakmadı. Siz ne kadar faaliyet ortaya koyarsanız koyun, şayet bu faaliyetler doğru kanallarla vatandaşa ulaşmıyorsa yaptığınız işin çok kıymeti kalmıyor. Sizler iletişimin en önemli unsurlarından birisiniz. Sabahın erken saatlerinde başlayan mesainiz gece geç saatlere kadar devam ediyor. Zor bir yaşamınız olduğunun farkındayım. Allah daha özgür ortamlarda kaleminizi kullanmayı nasip etsin. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Başkan Çalık konuşmasının devamında ise başta afet alanında olmak üzere yapılan çalışmaları paylaştı. Basın mensuplardan gelen soruları yanıtlayan Çalık, programın sonunda basın emekçilerine hediye takdiminde bulundu.

ekuweagsnzdlxxsjtkc2I6ad.jpg

 

tvi7Iwslgo9pkqtyjaa8mzpn.jpg

oj1vflvfmxrI2pqwdkcr7mbs.jpg

lgk54ktrspc3zxl1fsehd7pc.jpg

0we6nloxtu1c5hbehmiazyjp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.