Başkan Bozkurt: Tüm Esenyurtlulara Teşekkür Ediyorum

Başkan Bozkurt: Tüm Esenyurtlulara Teşekkür Ediyorum

Mart ayı meclis toplantısının 2. birleşiminde konuşan EsenyurtBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt; “Bizleri seçerek, bu onuru bizlereyaşattıkları için tüm Esenyurtlulara teşekkür ediyorum” dedi.

Esenyurt Belediyesi Mart ayı meclis toplantısının 2. birleşimiyapıldı. Belediyenin meclis salonunda gerçekleşen toplantı, Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt’un, başkan sıfatı ile yönettiği son meclis oldu.Gündem maddelerinin oylanmasının ardından bir konuşma yapan BaşkanBozkurt,  bütün çalışma arkadaşlarınateşekkür ederek şunları söyledi; “Değerli arkadaşlar; 5 yıllık sürecin sonunageldik. Ben tekrardan bütün çalışma arkadaşlarıma, meclis üyesi arkadaşlarıma,Esenyurt Belediyesi personelinin tamamına bu güne kadar göstermiş olduklarıemeklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Dünyanın en güzel ülkesininevlatlarıyız. Kadim dostluklarla birbirlerine bağlı kültürlerin ve inançlarınçocuklarıyız. Umuyorum ki bizden sonra seçilecek arkadaşlar onurlu bir şekildebu duyguyu yaşarlar. Esenyurt’a ve ülkesine hizmet etmenin ne kadar büyük veönemli bir duygu olduğunu tadarlar. Esenyurt için, İstanbul için, ülkemiz içinhayırlısı neyse o olsun. Ben şunu hatırlatmak istiyorum; bazen hırsa kapılıp yada seçilme hırsına kapılıp birbirimizi kırmaya gerek olmadığını, her şeyin birsonunun olduğunu ve en büyük onurun ülkesine hizmet etmek olduğunu hatırlatmakistiyorum. Tekrardan teşekkürlerimi iletiyor, hepinize sevgiler, saygılarsunuyorum.”  

 

BelediyeÇalışanlarına Çiçek ve Hediye Verildi

Başkan Bozkurt konuşmasının ardından belediyede görev alan kadınmeclis üyelerine, birim müdürlerine, başkan yardımcılarına ve belediyebünyesinde çalışan personellere çiçek ve hediye takdimi yaparak çalışanların 8Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. 

dgbroq3nwuzmwyhffl8b5kIn.jpg

g2s9prv7k8ec1vmxzw6nikcq.jpg

gp0axrhgnzfw2kdvqs7hy8zj.jpg

bj8aq60rvqkkyhfbiwgopdno.jpg

yfuwcoh6d29ed5iaryxngsgx.jpg

9bpf1lj82qbcmyaorqs7u0et.jpg

0jIzycxrwz8cnsen47k2iouo.jpg

kadloIfnqmomywfjvnpeugbl.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.