Başkan Bozkurt Sömestir Şenliği’nde Minikleri Yalnız Bırakmadı

Başkan Bozkurt Sömestir Şenliği’nde Minikleri Yalnız Bırakmadı

Esenyurt Belediyesi’nin yarıyıl tatili için düzenlediği SömestirŞenliği’nde, dönemin yorgunluğunu atan miniklerle bir araya gelen EsenyurtBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, etkinliği öğrencilerle birlikte izledi.

Esenyurt Belediyesi’nin yarıyıl tatiline giren öğrenciler içinhazırladığı şenlikler tüm hızıyla devam ediyor. Tiyatro oyunlarından kuklagösterilerine kadar onlarca etkinlik dönem yorgunluğunu atmak isteyen minklerlebuluşuyor. Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Belediye BaşkanıKemal Deniz Bozkurt miniklerle birlikte programı izledi. Programın ardındançocuklara hediyeler veren Başkan Bozkurt, çocukların umudun kaynağı olduğunu,onların geleceği için var gücü ile çalışacağını ifade etti. Sihirbaz, jonglör,ateşbaz ve kukla gösterileri minikler tarafından büyük beğeni toplarken,ailelerin de çocuklar kadar eğlenmesi dikkatlerden kaçmadı.

 

‘Asla MutsuzVe Umutsuz Olmayın’

Program başlamadan önce kısa bir konuşma yapan Başkan Bozkurt; çocuklarınbu ülkenin geleceği olduğunu bir kez daha vurguladı. Başkan Bozkurtkonuşmasında; “Asla kötüyü örnek almayın. Siz çok değerlisiniz, çokkıymetlisiniz ve sizi çok güzel bir gelecek bekliyor. Bunun için yapmanızgereken annenizi babanızı dinlemek, akıllı olmak, arkadaşlarınızla iyigeçinmek. Benim de sizi sevdiğimi hiçbir zaman unutmayın. Bundan sonrakisüreçlerde de sizin mutlu olmanız için, ülkemizin birlik ve beraberliğiningüçlenmesi için, gelecekte güzel şeyler yapmanız için elimizden gelen her şeyiyapacağız. Asla ve asla mutsuz ve umutsuz olmayın. Bugün sizinle olmaktan çokmutluyum. Sizi çok seviyorum” dedi.

zx3gp8nhacuyko4yvxg15tem.jpg

fjulh5scgw3nyouf4y2xq0ed.jpg

gvoe2qesyh8aamIun4hzwtdt.jpg

wklqcv7dkzyIdmnm1efau0fj.jpg

t39jizagIdykhogxmsfwchdv.jpg

ktyfdvu0xjplawh2ry5Inwoa.jpg

cb3mxhjj5tefrfya2ews9a8u.jpg

bkos7kdoqagrhxcwt1gy4zbl.jpg

pv6vdwutfos75bdhm0ojyhce.jpg

xhyI57brxl9czeawck3upvnt.jpg

aenzqns5d6pcotuavpylfxId.jpg

bpo5cjvkIqv2tw71xgwaedkm.jpg

dpzvmsbscfj6k7n3lhudwzat.jpg

j6dyfaw3xgvno7zw9Iseslgx.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.