Başkan Bozkurt İftarda Engelli Bireyler İle Buluştu

Başkan Bozkurt İftarda Engelli Bireyler İle Buluştu

Ramazan ayının ikinci gününde düzenlenen iftar yemeğinde engellibireyler ve aileleriyle bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal DenizBozkurt, “Ben, bugün özellikle buraya konuk olan annelerime bir TürkiyeCumhuriyeti vatandaşı olarak teşekkür ediyorum” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Ramazan ayıdolayısıyla düzenlenen iftar programları kapsamında engelli bireyler veaileleri ile buluştu. Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa başkanyardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayanprogramda ilahiler okundu, dualar edilerek oruçlar açıldı.

“Dünyanın EnKıymetli Anneleri Sizlersiniz”

Programa katılan vatandaşlardan görev süresi için helallik isteyenBozkurt şöyle konuştu; “Allah kimseyi çocuklarının karşısına boynu bükükgöndermesin. Birliğimiz, beraberliğimiz ve dirliğimiz daim olsun. Ben, bugünözellikle buraya konuk olan annelerime bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarakteşekkür ediyorum. Hayatın zorlukları içinde yorulurken, hele bir de özel birçocuğunuz varken yaşadıklarınızı biliyorum. Aynı zamanda onun sizde yaratmışolduğu psikolojik sorumluluğu da biliyorum. Engelli bir çocuğa bakmanın yanındayaşadığınız fiziki zorluklardan ise bahsetmiyorum. Bu nedenlerle dünyanın enkıymetli anneleri sizlersiniz. 5 yıllık bir görev sürem vardı. 5 yıl içerisindedestek veren de vardı vermeyen de vardı. Herkese çok teşekkür ediyorum.Esenyurt Belediyesi’ni daha iyi yerlere taşıdım. Bir 5 yıl daha istemiştim amanasip olmadı. Ama ben her zaman olduğu gibi Esenyurt’tayım ve burada olmayadevam edeceğim. Yine birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi için sade birvatandaş ve bir siyasetçi olarak görevimi sürdürmeye devam edeceğim. Bu 5yıllık süre için sizden helallik istiyorum. Hakkınızı helal edin.”

svbic5fxejl6ymndk20upxl3.jpg

clpbuuw5j4jh9rstd8ezd1Is.jpg

icxoyqrjwvn5rldb0gfw48ax.jpg

1tclhpluotfjmduc57894xeg.jpg

nmfgbm6ucwqrtp1938wezloy.jpg

dbejeqguy9mrqwxcapzot1jn.jpg

vqtojn0gIlfdfs8huzhm2czm.jpg

saeprjnoazh3gd14fqtbIkgo.jpg

uca7b3mvimnthtqqo85gzbys.jpg

jwfrsyxzb7kztvy58aheu6cm.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.