Başkan Bozkurt Çocuklarla Birlikte Zeytin Ülkesi Masalını Seyretti

Başkan Bozkurt Çocuklarla Birlikte Zeytin Ülkesi Masalını Seyretti

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt çocuklarla bir arayagelerek “Zeytin Ülkesi Masalı” adlı tiyatro gösterisini birlikte izledi.

Esenyurt Belediyesi tarafından hazırlanan “Ocak Ayı Kültür ve SanatEtkinlikleri” kapsamında, yarıyıl tatiline giren çocuklar Zeytin Ülkesi Masalıadlı tiyatro gösterisini izledi. Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde gösterimiyapılan oyuna çok sayıda çocuk aileleriyle birlikte katılım sağladı. EsenyurtBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un da izlediği tiyatro gösterisiminiklerden tam not aldı. Sergilenen oyunu izlerken hem düşünüp hemeğlendiklerini ifade eden çocuklar, Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür etmeyi deihmal etmedi. Belediye yetkilileri ise sömestir tatili boyunca çocuklarayönelik hazırlanan kültür ve sanat etkinliklerinin hız kesmeden devam edeceğinibelirtti.

“Her ZamanYanınızda Olacağız”

Çocukların ülkenin geleceği olduğunu vurgulayan Başkan Bozkurt; “Esenyurtlularlaberaber olmak kadar değerli bir şey yok. Sizler çok değerlisiniz, bunu hiçbirzaman unutmayın. Ben ailelerinize de çok teşekkür ediyorum, sizi bu türetkinliklere getirdiği için. Ne yaparsak yapalım birbirimizi ayrıştırmadan,birlik beraberlik içinde, huzur içinde çalışarak devam edelim. Bundan sonra dasizin neye ihtiyacınız varsa elimiz elverdiği ölçüde yanınızda olacağız. Hepinizebaşlayacağınız yeni dönemde başarılar diliyorum. Çok mutlu olun, huzurlu olun,sağlıklı olun. Hepinizi en içten dileklerimle tebrik ediyorum.” dedi.

s58sdufjoIktkjclgapyqr3h.jpg

ufgndcpy8hkdep46shbrjat9.jpg

79oyi2ldew1uzgbbxmkzckgx.jpg

eek3bat15lmxinszkghwotyl.jpg

hrlhufejpy8tz09j5mIwatdz.jpg

p4nhf92bd05qtxnvlpokweth.jpg

kofu6elqbco5bxrIxpshaezy.jpg

c0iadde4qvnIm5kkjb2xrseg.jpg

4f56tnrco8mdjspl9a3yknzk.jpg

tejIdohn2gxrvh76cogkivfp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.