Başkan Bozkurt Basın Emekçileriyle Buluştu

Başkan Bozkurt Basın Emekçileriyle Buluştu

EsenyurtBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”dolayısıyla ulusal ve yerel basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir arayageldi. Gerçekleştirilen programda 5 yıllık görev süresi boyunca yaptığıçalışmaları anlatan Başkan Bozkurt, basın emekçilerinin sorularını yanıtlayarakonlarla fikir alışverişinde bulundu.

 

Kamuoyunundoğru haber alabilmesi için gece gündüz demeden çalışan basın emekçileriniunutmayan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, 10 Ocak ÇalışanGazeteciler Günü dolayısıyla bir program düzenledi. Belediye binasındagerçekleşen programda ulusal ve yerel basın kuruluşlarının temsilcileriningününü kutlayan Başkan Bozkurt, yemeğin ardından nasıl bir belediye devraldığınıanlatarak, kurumsal yapıda yaptığı düzenlemeler ve 5 yıllık görev süresiboyunca eğitim, istihdam, kültür, sanat, spor gibi alanlarda ilçeye getirdiğiyenilikler hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Basın emekçileriyle gündeme dairfikir alışverişinde bulunan Bozkurt, gelen soruları ise titizlikle cevapladı.Programda görevi başında hayatını kaybeden gazetecilerin anıldığı birsinevizyon gösterisine de yer verilmesi herkese duygu dolu anlar yaşattı.

 

“Demokrasilerin En Sağlam TemeliDoğru Haber Alma Kanalıdır”

 

Halkın doğrubilgiye ulaşabilmesi için basın mensuplarının verdiği emeğin önemine dikkatçeken Başkan Bozkurt, “Dünyanın en güzel ülkesinin evlatlarıyız. Atalarımızbize dünyanın en güzel coğrafyasını bahşetmiş ama maalesef biz coğrafyaya uygunbir süreç yaşamıyoruz.
Dünyada geçmiş yıllarda bulunduğumuz yeri şimdi koruyamadık, daha gerilerdeyiz.Nedeni çağın gerisinde kalmış olmak, dünyayla rekabet gücümüzü kaybetmiş olmak.Bunun da nedeni eğitim sistemimizin ve aramızdaki ilişkilerin bozulması. Bunundüzelmesi de tekrar üretmek, birbirimizi ayrıştırmamaktan, anayasal çerçevedebirbirimize destek olmaktan geçer. Bunların olması için de iyiyle kötününayrıştırılması lazım. Demokrasilerde üç ana temel var ama dördüncü ve en sağlamtemeli doğru haber alma kanalıdır. Türkiye’de bu kanal maalesef uzun yıllardırtıkanmış durumda; bu belli zümrelerin istediklerini rahatça yapabilmesi içinbilinçli olarak yürütülen bir politika” dedi.

 

“Bu İşin Doğru Yapılması İçinSizin Emeğinize Ve Duruşunuza İhtiyaç Var”

 

Basınemekçilerinin ülkede yaşadığı zorluklara da değinen Bozkurt, “İşinizi hemekonomik sıkıntıları hem de birçok riski göze alarak yaptığınızı biliyoruz. Buişin doğru yapılması için sizin emeğinize, duruşunuza Türkiye CumhuriyetiDevleti’nin her bir köşesindeki vatandaşın ihtiyacı var. Doğru işler yapıp budoğru işleri kamuoyuna doğru aktarmamız lazım. Yanlış işleri de kamuoyunaaktarıp vatandaşın siyaseten doğru tercih yapmasını sağlamak için mutlaka sizinyaptığınız bu değerli işin kabul görmesi lazım. Maalesef birçok alanda olduğugibi basın ve yayında da işini doğru yapanlar bu işi zorlukla yürütüyorlar. Oyüzden hepinizi saygıyla, yürekten selamlıyorum. Bu uğurda canlarını ortayakoyan basın emekçilerini saygı ve minnetle anıyorum. Umuyorum ki bundan sonrakisüreçte görüşümüzü ifade ettiğimizde cezalandırılmayacağımız bir sistemleyönetiliriz. Bu topraklarda ne varsa bize aittir, bize ait olan her bir değerebir diğeri saygı duymak ve sahip çıkmak zorundadır. Ancak bu ülkede bu şekildebirlik ve beraberlik içinde yaşarız” ifadelerini kullandı.

kqyx7u9humsem48g0Izc1k6g.jpg

gr5oa3czo1lk2eb7dphduxam.jpg

onqxytwjrhmal0d52hsgrtjq.jpg

sczfgz1b9xu3tfaI8rdoqeuh.jpg

zjbudfwlcalx7rI5atsqy0rm.jpg

ybbdd8t16tihfauhu5fkzcvg.jpg

07uxeo9fk36ba81hmys2ngjp.jpg

6w9fs3v2doIcdba5tgwle4kz.jpg

8wodkmhh4fryqg3bzocbtae6.jpg

cnpoelfqjsz7qyrhkwbi315a.jpg

hddc3epi0splz1ofbq6nIwsy.jpg

3fx901wtdcvohjlz7t6Ibfna.jpg

wmzla5lv09bt7ztacjuIin28.jpg

laotjqov3rhwkcztir9vw5du.jpg

znu3vymzq0pd1hx58glnf6j2.jpg

2oIejmmi5dua0o3lyavtgpkh.jpg

r5b37hjlvlkk8tfucI69ebzv.jpg

qsica1ylx9lrfwnnbhzgm7se.jpg

l4ofzhmv0ljpibrks8r6yxte.jpg

nvysrx7wteu1caegdqbk8fzu.jpg

6ktefjixr0u1wpdhgpteysz5.jpg

x1mhznd7y9ybngwwlgo8crcp.jpg

urwoc8tblhzo7nviIsquas92.jpg

0vpjy1tbyk6ca4seftla7ibk.jpg

3romveuq5aqtndnpizscwxdu.jpg

lxszank0orevryubmhnpetf4.jpg

clqxcihevkpfj3nsIkr6a04d.jpg

hxxe7fbyud6khiI1nsltaqou.jpg

b4c09yqcaj5hwtsfbpdjo8hz.jpg

fjssuag3wjh517zprIl0lnqb.jpg

dtpa5pqam2zsrg7r0jcfjgc8.jpg

mqao3lsrcyufgyppxne4lwch.jpg

hmdptuob8haaxrsrbylnkwqk.jpg

amsj0pycfkw5vxozryp4ezbt.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.