Başkan Bora Balcıoğlu Yolçatı Mahallesi’nde Halkla Buluştu

Başkan Bora Balcıoğlu Yolçatı Mahallesi’nde Halkla Buluştu

Bu ziyaret, mahalle sakinlerinin sorunlarını yerinde dinleyip çözüm önerileri geliştirmek adına verimli geçti. Başkan Balcıoğlu, "Halkımızın sesine kulak vereceğiz, sorunları ve talepleri yerinde dinleyip çözüm önerilerimizi sıralayacağız. Silivri'yi her bir vatandaşımızın görüşlerine değer vererek birlikte yöneteceğiz" dedi.

Silivri Belediyesi olarak vatandaşların taleplerine duyarlı olduklarını ve çözüm odaklı çalışmalara devam edeceklerini belirten Başkan Balcıoğlu, "Özellikle Yolçatı Mahallesi'ndeki kadınların sorunlarını dinledik ve çözüm üretmek üzere notlarımızı aldık. Sıcak karşılamaları ve misafirperverlikleri için Yolçatı Mahalle Muhtarı Samet Aktaş'a ve tüm Yolçatı mahalle sakinlerine yürekten teşekkür ederim. Sorunları birlikte tespit edip çözüm yollarını hep birlikte hayata geçireceğiz. Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmak için var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.




3b9sgz2gwtItqxvjhek0aoyw.jpg

32oy8wtdtr4pcac6lgnzviqj.jpg

uksyoacrr4a251qlfx8ddhzk.jpg

k58hsawpy9on42gdarlhvb1u.jpg

gIab9xkohpdgxr4je3ymfueh.jpg

8jvsuvikotaenkwmw25xIpdo.jpg

l7rgaisv9p3I5kfswol6mkh2.jpg

gbsq2dhy81ofodv9anliw0az.jpg

qnt3cs7hod9vdvrwi18yhzgI.jpg

htfuhd47jpmbwmexls5xnpk8.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.