Başkan Balcıoğlu, Silivri’nin Milli Güreşçileri’ni Makamında Ağırladı

Başkan Balcıoğlu, Silivri’nin Milli Güreşçileri’ni Makamında Ağırladı

Milli Güreşçiler İsmet Karabulut, Serkan Karabulut ve Mehmet Bolat, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nu ziyaret etti. Milli sporcuların kazandıkları başarıların, ilçeye değer kattığını vurgulayan Başkan Balcıoğlu, ata sporlarına yönelik etkinliklerin artacağını ifade etti.

Başkan Balcıoğlu, sporun ve sporcunun kenti olma vizyonuyla Silivri'de her branştan sporun desteklenmeye devam edileceğini hatırlattı. Spora ve sporcuya desteklerinin süreceğini ve derneklerle, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla iş birliklerinin yapıldığını açıklayan Başkan Balcıoğlu, "İlçemizi başarıyla temsil eden ve bizleri gururlandıran milli güreşçilerimiz İsmet Karabulut, Serkan Karabulut ve Mehmet Bolat’a, kazandıkları madalyalarla ilçemize kattıkları değer ve nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Silivri'mizi sporcunun ve her branştan sporun kenti yapmak için desteğimiz ve çalışmalarımız sürecek" şeklinde konuştu.

 




r7uzwba5hipke3z6xaon08dv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.