Başkan Balcıoğlu’ndan Şehit Annesine Anlamlı Bayram Ziyareti

Başkan Balcıoğlu’ndan Şehit Annesine Anlamlı Bayram Ziyareti

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde şehit olan Olcay Özcan’ın Silivri Kadıköy Mahallesi'ndeki evini ziyaret etti. Başkan Balcıoğlu, şehit annesi Hatice Özcan ile bayramlaşarak, bu anlamlı bayram gününde şehit ailesinin yanında olduğunu belirtti.

Ziyarette konuşan Başkan Balcıoğlu, “Şehitlerimizin aileleri bizler için en değerli emanetlerdir. Olcay Özcan, vatanımızın bağımsızlığı ve güvenliği için canını feda etti. Onun ve tüm şehitlerimizin hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz. Bu bayramda şehit annemiz Hatice Özcan’ı ziyaret ederek, minnet ve şükran duygularımızı ifade etmek istedik” dedi.

Başkan Balcıoğlu, şehitlerin ailelerine duyulan saygı ve minnettarlığın toplumun her kesiminde hissedilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak bizim için bir onur ve görevdir. Hatice Annemiz nezdinde tüm şehit yakınlarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz” diye konuştu.

Hatice Özcan, ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Balcıoğlu’na teşekkür etti.




lxswrr6acdqefjs2e8tbmzyv.jpg

2cend8qynsxjs7dh5kaxfu0p.jpg

vytqfor0pdzvfy1amesbgzps.jpg

340keox7jqo8wyzlvfehui16.jpg

fziqbkfomh3dsvakjIl0ovxc.jpg

gnau80jbnkyfjizkddowzrhs.jpg

Ifu1su59kvhl8jndrjxxsmty.jpg

zc1skwznnqIcayvfijk0t5wx.jpg

fgmb4t8sz1jlf9qisabwjoIc.jpg

rvsanuthyqbIokxqgfox0iuy.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.