Başkan Balcıoğlu’ndan Kurban Satış ve Kesim Alanlarına Bayram Ziyareti

Başkan Balcıoğlu’ndan Kurban Satış ve Kesim Alanlarına Bayram Ziyareti

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle kurban satış ve kesim alanlarını ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Balcıoğlu, Silivri Belediyesi kurban satış ve kesim alanını ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı. Ayrıca üreticilerle sohbet ederek kurban alanı için yapılan çalışmaları inceledi. Hem vatandaşların hem de üreticilerin talep ve önerilerini dinledi.

Başkan Balcıoğlu, daha sonra Gazitepe ve Kadıköy Mahallelerindeki kurban kesim alanlarına gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında vatandaşlarla bayramlaştı. Halkla kurduğu samimi iletişimle dikkat çeken Balcıoğlu, vatandaşların bayramını kutlayarak, kurban ibadetini yerine getirenlerin mutluluğunu paylaştı.

 

Başkan Balcıoğlu, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, “Kurban Bayramı, dayanışma ve paylaşmanın simgesidir. Vatandaşlarımızın kurban ibadetlerini huzur içinde yerine getirdiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Bayram vesilesiyle hemşehrilerimizin bayramını kutladık, onların sevincine ortak olduk. Nice bayramlara sağlık ve huzurla erişmeyi temenni ediyorum,” dedi.

Belediyenin bayram öncesi yaptığı hazırlıkların verimliliğini değerlendiren Balcıoğlu, halkın memnuniyeti ile bayramın coşkusunu bir arada yaşadı.




u7divmwzIb4ffulrdnxqtgpj.jpg

kizx5npgfuywj1p0gaIxqrbe.jpg

tlzIo5bbdshwfmlairudg03g.jpg

p9rh51joasdukclfvomgnhnc.jpg

1m5hpeygirhw0frw2ldodkmn.jpg

p3swzkbavzugt4deqhorf52j.jpg

boggnkb2z1mtlq0prsj8nrdo.jpg

krq1x9wdImgwbvg60sffzc7a.jpg

e6bmo3pgs2injceax7rwlz5d.jpg

avIwnm9rgndzmf1vtf7xe6uh.jpg

fblpvnqpc67albzsz9kIhs0x.jpg

80mfegd6qnnvmrbzIjixpstg.jpg

aI9tfelrpf1ydga2zjbxomc8.jpg

jelegtbo64irsmywn2baqxth.jpg

nfqe4sxiy1dtag3h7t8kluxI.jpg

pIzcdxhudwtmfe96j5bryo2w.jpg

ax7mufhcv6uczlotnr4yzypr.jpg

aay9jmgoe76zbIxjuyfs1ld8.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.