Başkan Balcıoğlu, Kamu Kurumu Temsilcilerini Makamında Ağırladı

Başkan Balcıoğlu, Kamu Kurumu Temsilcilerini Makamında Ağırladı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, ilçenin çeşitli kamu kurumlarının temsilcilerini makamında ağırlayarak, Silivri’nin kalkınması ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunulması için işbirliği ve ortak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ziyarete Silivri Mal Müdürlüğü Şefi Hayrettin Gök, Tapu ve Kadastro Müdürü Ela İnsel, Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Gazi Yanar, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Bekir Cenikli ve Sosyal Yardımlaşma Müdürü Meral Kaymak katıldı.

Başkan Balcıoğlu, toplantı sırasında yaptığı açıklamada, “Silivri’nin gelişimi için kamu kurumlarımızla işbirliği içinde çalışmak büyük önem taşıyor. Bugün burada, Silivri Mal Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu, Sosyal Hizmet Merkezi ve Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü temsilcilerini ağırlamaktan memnuniyet duyuyorum. Hep birlikte, ilçemizin kalkınması ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak için projelerimizi ve çalışmalarımızı değerlendirdik,” dedi.

Görüşmede, ilçedeki mevcut projeler ve gelecekte yapılacak çalışmalar hakkında detaylı bilgi alışverişinde bulunuldu. Kamu kurumlarının temsilcileri, kendi alanlarındaki güncel durum ve ihtiyaçlar hakkında Başkan Balcıoğlu’na bilgi verdi ve birlikte gerçekleştirilebilecek projeler üzerine fikirlerini paylaştı.




lg3aw798q4lkoysnshjfvhwq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.