Başkan Balcıoğlu, Atatürkçü Düşünce Derneği Silivri Şubesi’ni Ağırladı

Başkan Balcıoğlu, Atatürkçü Düşünce Derneği Silivri Şubesi’ni Ağırladı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Atatürkçü Düşünce Derneği Silivri Şubesi Başkanı Rahim Girgin ve derneğin yönetim kurulu üyelerini belediyede ağırladı. Toplantıda ilçede gerçekleştirilecek projeler ele alındı.

Başkan Balcıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Atatürkçü Düşünce Derneği Silivri Şubesi Başkanı Rahim Girgin ve yönetim kurulu üyelerini belediyemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarını yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak adına birlikte çalışmak bizim için çok değerli. Aynı zamanda derneğin kurucu üyelerinden biri olarak, bu çalışmaların içinde yer almak benim için büyük bir onur” dedi.

ADD Silivri Şubesi Başkanı Rahim Girgin ise, Başkan Balcıoğlu’na teşekkür ederek, “Belediye Başkanımızın desteği bizler için çok önemli. Birlikte yapacağımız projelerle, Atatürk’ün mirasını daha geniş kitlelere ulaştıracağız. Başkanımızın aynı zamanda derneğimizin kurucu üyeleri arasında yer alması, bizim için ayrı bir gurur kaynağı” diye konuştu.




Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.