BAŞKAN AKSU SAHA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

BAŞKAN AKSU SAHA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve İSKİ Saha Ekibi ile birlikte Kumköy (Kilyos) Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Sarıyer’e değer katacak projeler için yer ve alan incelemeleri yapan Başkan Aksu, çalışmalarla ilgili fikir alışverişi yaptı.

Sarıyer’in altyapı ve çevre düzenlemeleriyle ilgili önemli detayları yerinde inceleyen Başkan Aksu’ya belediye başkan yardımcıları Hüseyin Coşkun, Osman Demir, Ayhan Gedik, Sergül Doğan ve Cem Çetin de eşlik etti. Sarıyerli komşuları ile en iyi hizmeti buluşturabilmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, “Şehrin sorunları ve ihtiyaçlarını yakından takip ederek çözüm odaklı çalışmalara başladık. Sarıyer’in her köşesini daha yaşanabilir bir hale getirmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını dinleyerek, sorunlara hızlı çözümler üretmeye odaklanıyoruz. İlçemizin gelişimi için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

zub3m1a6fdodskwxkxu7ytcw.jpg

dawI8uwfzmvpgqbb4t2tsren.jpg

eywlt1nszmvpkim6uyd7q0c5.jpg

viysfxa5eplfzbt9rpjwcah6.jpg

ovuowslmztIkpjep5dnhzg18.jpg

yahyhzomcrsIgvfvqkepzj16.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.