BARDAĞA DOLU TARAFINDAN BAKIN EVDEKİ ZAMANINIZI DEĞERLENDİRİN

BARDAĞA DOLU TARAFINDAN BAKIN EVDEKİ ZAMANINIZI DEĞERLENDİRİN

Evet şuan için hepimiz evlerimizde mahsur kaldık öyle değil mi ? Malum yeni tip korona virus (COVID-19) ülkemize de girmiş bulunmakta. Ve alınan tedbilerden ötürü maalesef ki hepimiz kafamızı dışarı çıkamaz oldu insanlar ve bu durum bir çoğunu psikolojikm

Ama neredeysehiç kimsenin görmediği bir şey var bu durumda. Normal de hayat eskisi gibi normal olsaydı. Kaçımız evimizde ailemiz ile zman geçirebilecektik ? Kaç baba  evde çocukları ile oyunlar oynayıp onlara vakit ayırabilecekti. Bir çok çocuk okun uzun sümesinden evde duramamasından şikayetçiydi ama şimdi evdeler biraz da böyle bakmak lazım ben ce olaya.

Şimdi bir çok kişi beni eleştirecek para akazanamıyoruz eve nasıl ekmek götüreceğiz diye. Evet işyerleriniz kapatılmış ve hatta siz de işsiz kalmış olabilirsiniz. Pekiii bu durum da siz ne yaptınız ? Yani oflayıp puflamaktan başka bir çare aradınız mı hayır! Peki arasanız bulur muydunuz ? Tabii ki de evet NASIL ?

Evinizde Bilgisayar Yada Telefon Var Mı ?

Hepimizin evinde öyle veya böyle bir bilgisayar var ve bu oyuncaklar oyun oynamaktan ya da internettte boş gezemekten çok ama çok daha fazla işe yarayan aletler. Mesela işlerinizi buradan yönetebilirsiniz. Yeni iş kolları ortaya çıkarabilirsiniz. Kndinize yeni bir iş bulabilirsiniz. Yeni iş kolları üretebilirsiniz darken de gayet ciddiyim.

Günümüz teknolojisi ive yazılım sayesinde bunu yapmak sandığınızdan çok ama çok daha kolay.

Hazır evdeyken biraz home office çalışmanın tadına bakın ve zevkini alın. Böyle bir fısat bird aha elkinize geçmeyebilir unutmayın değerli vaktinizi asla ama asla boşuna harcamayın.

Fırsatları ve zmanı iyi değerlndirin.Mesela şuan herkesin evinde olduğu kimsenin kafasını dışarı çıkmarmak dahi istemediği bu dönem d e e ticaret zirve noktasında bu konuda girişimlerde bulunabilirsiniz. Ayrıcva şinsanların çoğu işini kaybettiği için de parasını az kullanhmak iader etmek istiyorlar tabii doğal olaraktan. Ikinci el ürünler de aşırı derecede rağbette. Evinmizdeki kullanmadığınız eşyalarınızı satarak güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Ama bu nokta daki asıl girişim ticaret üstüne bir ste kurmak vey a bu tarz farklşı bir yol izlemek olabilir benim kanaatim.

Kısaca özetlememm gerekirse demek istediğim şu. Hayıflanmayı bırakın olan oldu yapacak bir şey yok. ÜZülmeyin ve elinizdeki imanalrı en iyi şekilde ve aynı zaman da da verimli kullanın. Yazılımın ve bilgidsayarın gücünü keşfedin ve hep farkında yaşayın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.