Bahçelievler’de İklim Değişikliği Paneli

Bahçelievler’de İklim Değişikliği Paneli

Bahçelievler Belediyesi iklim değişikliğiyle mücadele kapsamında ‘İnsan Değişirse İklim Değişmez’ konulu panel düzenledi. Nurettin Topçu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen panelde iklim değişikliğinde insan faktörünün önemine dikkat çekildi. Mete Üge, Kerem Deveci ve Başak Yunatcı Atay’ın konuşmacı olarak katıldığı iklim değişikliği paneline Bahçelievler ilçe liselerinden yaklaşık 500 öğrenci katıldı.

Panelde konuşma yapan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır: “İnsan Değişirse İklim Değişmez panelimize hepiniz hoş geldiniz.  Özellikle kadınlar ve gençler burada aramızdalar. Birazdan birbirinden değerli panelistlerimiz sizlere sunumlarını yapacaklar. Bugünkü ana konumuz iklim değişikliği.  İnsan değişirse iklimin değişmeyeceğini anlatmaya çalışacağız. İklim değişikliğinde en önemli etken sanayileşme. Sanayileşmenin de doğru yapılması gerekli. Bizim amacımız bundan sonra iklimin değişmemesi için her sınıftaki her arkadaşın, her gencin, her kadının, her erkeğin dünyamıza, atmosferimize sahip çıkması. Doğaya, yeşile, ağaca insana saygı göstereceğiz. Bizim ülkemiz dünyada iklim değişikliğine bakanlık seviyesinde hizmet eden ilk ülke olma özelliğini taşıyor.” ifadelerine yer verdi.

Panelin ardından Bahçelievler Belediyesi Fahrî Başkan Danışmanları olan lise öğrencilerinin yazıp oynadığı tiyatro oyunu büyük beğeni aldı.  Ayrıca panelde öğrenciler için Ankara, Bursa, Çanakkale, Edirne kültür gezileri çekilişleri yapıldı. İklim paneli Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’ın tiyatro oyuncuları ile toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

yqc5opkgibzpzsycjg8utlus.jpg

rfoqaInibmyrj6ttgde0nvzv.jpg

ygxazg4m31drovqIhspbsjk8.jpg

eprqu95d1tgsvznxesaf4cot.jpg

hzufxnt5qsysl2z0iaeppmdI.jpg

2jquveg0kvba8wnx1htgsoos.jpg

atztdpdmfc4sjespygxwocu3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.