Atyarışı.com Koşuları İstanbul'da düzenlendi

Atyarışı.com Koşuları İstanbul'da düzenlendi

İlk koşuda pistten TUTKUNLAR galibiyetle ayrıldı

3 yaşlı Arap taylarının boy gösterdiği yarış (Şartlı 1/DHÖW) 1200 metre mesafe çim pistte koşuldu.

Saat 16.45'de düzenlenen ilk koşuyu; Kürşat Oğuzhan Çiftçi'nin sahibi ve yetiştiricisi olduğu, Mücahit Kaya tarafından antrene edilen al erkek tay Tutkunlar (Embir Han - Gölkızı / Dayıbey) aprantisi Fatih Sultan Mehmet Sansar ile kazandı.

Koşunun ikincisi Aşkınoğlu olurken, Ravenco üçüncü, Doğanın Gücü dördüncü, Gülben Hanım da beşinci sırada yer aldı.

Yarışın galibi Tutkunlar için bitiriş derecesi 1.18.13 olurken, farklar  7,5 Boy - 1,5 Boy - 2,5 Boy - 1 Boy şeklinde sonuçlandı.

Koşunun ardından düzenlenen törende, koşuyu kazanan tayın sahibi adına, Asli Üyemiz Yusuf Erkut Ersever'e ödülünü, atyarışı.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Senih Yurga verdi. Törene, İstanbul Hipodrom Müdürü Volkan Yıldız ile atyarışı.com Editörü Barış Düşmez de katıldı.

Kazanan safkan Tutkunlar isimli taya blanket takdiminde bulunuldu.
 

İkinci koşunun galibi ÖNCÜÖZGÜR oldu

Saat 19.00'da başlayan ikinci koşuda da (Şartlı 1/DHÖW) 3 yaşlı safkan Arap tayları 1200 metre mesafe çim pistte start aldı.

Koşudan galip ayrılan isim; Nimet Arif Kurtel'in sahibi, Mozaik Org. San. Tic. A.Ş.'nin de yetiştiricisi olduğu, Kemal Demir tarafından antrene edilen al erkek tay Öncüözgür (Gürsu - Sonat / Bilgin) oldu. Özcüözgür isimli tay koşuya Mehmet Kaya idaresinde katılmıştı.

Koşunun ikinciliğini; Elzemkız elde ederken, Mesutcan üçüncü, Asaf Abi dördüncü ve son olarak Tabo No Mago isimli tayda beşinci oldu.

Koşunun galibi Öncüözgür için bitiriş derecesi 1.20.07 olurken, farklar 1/2 Boy - 3 Boy - Boyun - Baş  şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından düzenlenen törende, koşuyu kazanan tayın sahibi adına Burak Göktürk'e ödülünü, atyarışı.com Editörü Barış Düşmez verdi. Törene, İstanbul Hipodrom Müdürü Volkan Yıldız da katıldı.

Pistten galibiyetle ayrılan Öncüözgür için blanket takdimi yapıldı.

Üçüncü koşuda galibiyete ALİ KAŞ„ANIM uzandı

Son olarak saat 21.30'da başlayan üçüncü koşuda da (Şartlı 1/DHÖW) 3 yaşlı safkan Arap tayları 1200 metre mesafe çim pistte start aldı.

Son koşuyu, Askeri Canpolat'ın sahibi, Mozaik Org. San. Tic. A.Ş.'nin de yetiştiricisi olduğu, Sergen Gökçe tarafından antrene edilen al tay Ali Kağanım (Gürsu - Perçin / Demirkazık) jokeyi Müslüm Çelik idaresinde kazandı.

Yarışın ikincisi Namsal olurken, Antepli Ağa üçüncü, Akbelhan dördüncü ve Kumran Hanı da beşinci oldu.

Koşunun galibi Ali Kağanım için bitiriş derecesi 1.21.10 olurken, farklar ise Burun - 3,5 Boy - Burun - Baş şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından düzenlenen törende, kazanan safkanın sahibi Askeri Canpolat'a ödülünü, atyarışı.com Editörü Barış Düşmez verdi. Törene, İstanbul Hipodrom Müdürü Volkan Yıldız da katıldı.

Pistten galibiyetle ayrılan Ali Kağanım için blanket takdimi yapıldı.

p6n02demmgjxfz5szoadisIj.jpg

dr2nythgxejpikmcu94ehqjk.jpg

0dom9p1fr28fq3zchwtnjbxh.jpg

mzxqsfwt8pn2gwe9p0cdykho.jpg

pcnz2q7kbhyogkfwibf9xclm.jpg

ankIolsf5l9sqqefz4yo3dwr.jpg

jbxdtek2dvrqhfoyko7nww9h.jpg

8jbhcs3vex6u4oelkmnfrkzx.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.