Aşçı nasıl olurum

Aşçı nasıl olurum

Günümüz de pek çok işi bilgisayarların yani yazılımların ve hatta da robotların yaptığı doğru. Pek çok gıda enstürisi de zaten çoktan makineler ile üretime geçmiş durumda.

Tabii makinelr ile üretimdn kastımız fırın kullanmak vs. değil elbette. Paketlenmiş hazır lezzetsiz gıdalardan bahsedilmektedir tabii ki. Evet lezzetsiz çünkü tatları her ne kadar insane güzel gelse de yine de hiç biri el yapımı olaın yerini tutmuyor ne yazıkki.

Dolayısı ile de bilgisayarın ve teknolojinin gelişimi her ne kadar diğer birço mesleğin sonunu getirmiş olsa da aşçılığın sonu henüz yakınlarda gözükmüyor. O sebep ile de eğer ki aşçı olmak istiyorsanız veya aşçı iseiz endişe etmenize inanın hiç gerek yok.

Aşçılık inanlar hayatta olduğu ve  ev yapımı yemeklerin tadını unutmadıkları sürece hayatta kalabilecek bir meslek olduığu gibi eğerk ki kendişnizi çok iyi yetiştirirtseniz ünlü bir şey oabilir ve halk tabiri ile de paraya paraya demezsiniz denilebilir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.