Animatör nedir?

Animatör nedir?

Animatörlük oldukça günümüzün oldukça eğlenceli mesleklerinden çeşitli tarzlar da videolar oluştururlar.

Çocukları eğelndirdiği gibi yetişkenler için de bilgi verici animasyonlar hazılaryan ve bunlar ile ilgili sorumluluk yüklenen animatörlerin de işi çok kolay olmasa da epey ce vakitlerini de alsa onlar işlerinden memnunlar ve mesleklerini de gayet seviyorlar.

 Meslekleri meşakkatli ve eğlenceli olmasına karşın oldukça mühim sorumluluklar da barındırmaktadır.

Hazırladıkları animasyon ve videolarda analtılmak istenei doğru bir biçimde anlatabilmeli ve verilmek istenen mesajı en iyi şekilde verebilmeleri kendilerinden talep edilen animatörlerin işi bu noktada moldukça önemli hale geliyor.

Bu konuyta da şöyle bir örnek vererek yazımın sonuna gelmek istiyorum. Şimdi iki çizgi film düşünün iki si de bir çocuğu yetiştirmeye yönelik mesajlar veryor. Fakat biri mesajları başarıyla erip çocuğu doğru yönlendirirken diğer çizgi film ise çocuğa mesajı yanlış şekilde verdiği için çocukta istenen doğru davranış yerine bunun tam tersi yanlış davranışlar gelişiyor. Kimse çocuğunun kötü bir şekilde gelişmesini istemez bunun için de animatörlere müğhim sorumluluklar yükelniyor. İşlerinin en büyük zorluğu da burada sırtlarına yükleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.