Ambulanslar Depremzeleder İçin Esenyurt’tan Yola Çıktı

Ambulanslar Depremzeleder İçin Esenyurt’tan Yola Çıktı

Esenyurt Belediyesi sağlık personelleri, içerisinde tıbbi malzemeve temel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu Hasta Nakil Ambulansı ile birliktedeprem bölgesine doğru yola çıktı.Ekipler, bölgeye vardıklarında enkazdan çıkarılan vatandaşların hastanelerenaklini gerçekleştirecek.

Depremin meydana geldiği günden itibaren afetzedelerin yaralarınısarmak için birçok çalışma yürüten Esenyurt Belediyesi, bölgeye Hasta NakilAmbulansı ve 3 sağlık personeli gönderdi. İçerisinde tıbbi malzeme ve temelgıda malzemelerinin de olduğu ambulans Hatay’a doğru yola çıktı. Sağlıkçılar,deprem bölgesine vardıktan sonra arama kurtarma ekipleriyle birlikte koordinelibir şekilde çalışarak enkaz altından çıkarılan vatandaşları anında hastaneyeulaştırabilecekler.

“Tüm İmkânlarımızı Seferber Ettik”

Ekipleri deprem bölgesine uğurlayan Esenyurt Belediyesi BaşkanYardımcısı Halis Şimşek, “Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7'lik depreminardından tüm imkânlarımızı seferber ederek bir ambulans, iki sağlık personelive 1 şoförden oluşmak üzere 3 personelimizi daha Hatay bölgesine destek olarakyolluyoruz. Malzeme ihtiyaçlarını da ambulansa yükledik. Belki de Cumhuriyettarihinin en büyük afetiyle karşı karşıyayız. Etkilediği nüfus ve şiddetiaçısından Gölcük depremini bile gölgede bırakacak kadar büyük bir afet. Vefateden vatandaşlarımıza rahmet diliyorum. Ülke olarak başımız sağ olsun” dedi. 

gmtovedh9Ibyudjk62xmc57l.jpg

hc7nh6fI4aoyvvldmdxtzj3a.jpg

jdzvykupfql35wa28lnxxrsf.jpg

ptynvnmtwwkqzdxrcjqpIlkv.jpg

chtd6mou3hpf2nrsgw0kbsoa.jpg

kId0z1iplrmjcwjopgyqusxe.jpg

2pw0sgezhfmik5apv9clwflh.jpg

xkfuj6xc0bepfdlyytg4gqa2.jpg

hlm5clmnz4ufsjvo1p7nqova.jpg

metfxrdp4qfanbd8v3xkw7ys.jpg

cjufagorspjmafs2zn30gybu.jpg

lmsfl9ciy8edwz0um1k3gf5n.jpg

lb7yjfzadeIrxq6ih2sgn4ut.jpg

cafhsxt3o5pkhj8gcpkwenfr.jpg

uvnqxikxp0hewrjjzmfnst2c.jpg

fxm7jvak6vzlys0bifsmzuhc.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.