Alevi İş İnsanı Volkan Reçber'den Suriye'deki Katliama Tepki: “Provokasyonlara Gelmeyelim”

Alevi İş İnsanı Volkan Reçber'den Suriye'deki Katliama Tepki: “Provokasyonlara Gelmeyelim”
Alevi insanı Volkan Reçber, Suriye'de Alevilere yönelik katliama sert tepki göstererek, Türkiye'deki Alevi topluluğuna provokasyonlara karşı dikkatli olmalarında bulundu.

Volkan Reçber , sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, :Suriye'de Alevilere yapılan katliam devam ediyor.Kadın çocuk demeden insanlar Tekbirlerle katlediliyor.Allahu Ekber kelimesinin Allah'tan bu kadar uzaklaşacağı hiçbir zaman düşünülemezdi. Allahu Ekber, güçsüzün, silahsızın zulüm esnasında Allah en büyüktür diye sarıldığı kutsal bir sözdür.masum insanlar öldürülürken,katledilirken silahların sesine karışan bir söz değil.
Allahu Ekber! Demek artık masum öldürenlerin mottosu oldu.
Ölümden korkmayız ki dövüşten ürkelim.Alevi doğduk Alevi olarak da öleceğiz.lakin Suriye'de yaşatılan Mezhep savaşı tuzağına düşmemeliyiz.Türkiyede de yaratılmak istenen mezhep gerilimine kimse benzin dökmesin.Türkiyenin böyle bir meselesi yoktur. Tüm Türkiye halkları kardeştir.Mezhepsel gerilim için böyle aparatlar provokatörler harekete geçiyor "bu ramazan ayında yapılan bilinçli bir provokasyon"bize düşen bu tuzağa düşmemektir.Mezhep savaşları ile halkları bölme çabalarına karşı durulmalıdır.Devlet öyle bir duvardır ki yıkılırsa hepimiz altında kalırız.

Haber Bülent Çavuş

Kaynak:İSTANBUL SES

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.