AKPOLAT:  "SOKAKLARDA İŞGALLERE SON VERECEĞİZ"

AKPOLAT: "SOKAKLARDA İŞGALLERE SON VERECEĞİZ"

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş Çarşı’da işgaliye ve acil durumlarda itfaiye ve ambulans geçiş noktalarına yönelik incelemede bulundu.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş Çarşı’da esnafın işgaliye ve acil durumlarda itfaiye ve ambulans geçiş noktalarına yönelik incelemede bulundu. Esnafın sokakları kapatması nedeniyle itfaiye ve ambulans araçlarının geçişinin engellendiğini belirten Akpolat, bu durumu düzelteceklerini söyledi. Denetime zabıta ve itfaiye personeli ile katılan Akpolat, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Akpolat, Beşiktaş Çarşı’nın güvenli hale getirilmesi ve düzenli bir yapıya kavuşturulması için çalışmaların başladığını, bu çalışmaları esnafla birlikte yürüteceklerini belirtti. Beşiktaş Çarşı ve meydanın, günlük binlerce insanın ziyaret ettiği önemli bir nokta olduğunu, yeni metro inşaatının ardından bu sayının artacağını söyledi. Ayrıca, üst yapı sorunlarını da çözmeyi hedeflediklerini, Barbaros Meydanı'ndan Ihlamurdere Caddesi’ne kadar olan kısmı yaya geçişlerini rahatlatan konforlu bir alana dönüştüreceklerini ekledi.

Akpolat, ambulans ve itfaiyenin geçişini engelleyen durumları ortadan kaldırmak için zabıta ekiplerinin hassasiyetle çalıştığını ve bu çalışmanın başlangıcını yaptıklarını ifade etti. Beşiktaş Çarşı’yı daha güvenli ve düzenli hale getirmek için adımlar atılacağını belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.