Aile Akademisi’ne Muhteşem Kapanış Programı

Aile Akademisi’ne Muhteşem Kapanış Programı

Aile Akademisi’ne Muhteşem Kapanış Programı

Eyüpsultan Belediyesi tarafından “Aile Her Şeydir” prensibiyle düzenlenen Aile Akademisi, 2023-2024 eğitim sezonunu Çiftalan Gençlik Kampı’nda yapılan muhteşem bir kapanış programıyla tamamladı. 2 yaşından itibaren her yaştan Eyüpsultanlının eğitim aldığı akademinin yıl sonu etkinliğinde, öğrenciler geri dönüşüm malzemelerinden hazırladıkları kıyafetlerle defile yaptı ve Değerler Eğitimi Korosu'nun şarkılarıyla büyük beğeni topladı.

Özel Gösteri ve Atölye Çalışmaları

Kapanış programı, “Hoşgeldiniz Gösterisi” ile başladı. Öğrenciler, geri dönüşüm malzemelerinden hazırladıkları kıyafetlerle yaptıkları defile ve Değerler Eğitimi Korosu'nun seslendirdiği şarkılarla izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Program sonunda ise öğrenciler açık havada Doğayla Sanat atölyesine katılarak doğayla iç içe sanatsal çalışmalar gerçekleştirdi ve Survivor Parkuru'nda heyecan dolu anlar yaşadı.

Değerler Eğitimi Programı

Aile Akademisi’nin Değerler Eğitimi Programı, aile ve 7-14 yaş aralığındaki çocuklara özel manevi eğitimler sunuyor. Programın içeriğinde adab-ı muaşeret, Kuran-ı Kerim, ilmihal, tefsir, ibadet ve siyer dersleri bulunuyor. Kurulduğundan bu yana haftada bir düzenlenen program ile toplamda 768 vatandaş faydalandı.

Aile Akademisi Nedir?

Aile Akademisi, aile kurumunu etkileyen sorunların tespiti ve önlenmesi amacıyla hizmet veriyor. Pedagojik ve Psikolojik Rehberlik Hizmeti sunan akademi, sorunların tespit ve müdahalesinin yanı sıra, Ebeveyn/Çocuk Atölyeleri ile aile bireylerinin birlikte zaman geçirerek ilişkilerini güçlendirmelerini sağlıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.