Afet Bilinci Eğitimleri Aralıksız Olarak Devam Ediyor

Afet Bilinci Eğitimleri Aralıksız Olarak Devam Ediyor

Depreme dirençlibir kent oluşturmak amacıyla çalışmalarına devam eden Esenyurt Belediyesi,verdiği "Afet Bilinci Eğitimi" ile vatandaşları bilgilendirmeye devamediyor. Belediye bu kapsamda kendi bünyesindeki çalışanları da doğal afetlerekarşı alınacak önlemler konusunda bilinçlendiriyor.

 

Esenyurt deprem ve afetlere karşı güçlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda Esenyurt Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi’nin (ESAK), belediyeçalışanlarına verdiği eğitimler tüm hızıyla devam ediyor. Belediye binasındagerçekleşen programa personeller gruplar halinde katılım sağlarken belirlenenbaşlıklar altında eğitimlerini tamamlıyor. Kritik dakikalar olarak nitelenen deprem öncesi ve deprem sonrası anlarda yapılmasıgerekenler konusunda bilinçlenen çalışanlar, diğer afetler konusunda hayatiönem taşıyan, yol gösterici bilgiler öğreniyor.

 

Önlemler Hayat Kurtarıyor

Doğalafetlerde alınan önlemlerin hayat kurtardığını söyleyen uzman ekipler, katılımcılardangelen sorulara da titizlikle yanıt veriyor. Esenyurt’ta yaşayan her bireyinbilinçlenene kadar eğitimlerin devam edeceğini belirten ekipler, evlerde alınanönlemlerin önemine de dikkat çekiyor.

toIvsf4i8yot5hqpcpzvfkgb.jpg

hztpwlvyaqmdcbg8vIo1n4db.jpg

3pli4dkuuthoqncgt6maovpv.jpg

lpkdqfgtzewjv2bxb5um0mr7.jpg

vizpttby5zrb4uqyvaccxjpn.jpg

k90oIpgqyt8n3scufwvzijco.jpg

wegIkpxruy68te0nhmanlftx.jpg

jwvxms6vczdubrymzIl7e0ty.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.