4 Yılda Bir Gelecek Olan Mutluluğa “Evet” Dediler

4 Yılda Bir Gelecek Olan Mutluluğa “Evet” Dediler

4 yılda bir kez gelmesinden dolayı özel bir tarih olan 29 Şubat’tahayatını birleştirmek isteyen çiftler, soluğu Esenyurt Belediyesi’ninevlendirme dairesinde aldı.

Her yıl evlilik yıl dönümü kutlamak isteyen çiftler nedeniyleevlendirme dairelerinin boş kalması beklenirken Esenyurt da ise tam tersi birdurum yaşandı. Toplam 18 çift 4 yılda bir yaşanan 29 Şubat tarihinde evlenmek içinbaşvuruda bulundu. Çiftlerden bazıları evlilik yıldönümü masraflarından kaçmakiçin bu tarihi seçtiklerini söylerken, bazıları da 29 Şubat’ın akıllarda kolaykalacak bir tarih olması nedeniyle bu günü tercih ettiklerini ifade etti.  Normal günlerde Esenyurt Belediyesi NikâhSarayı’nda günde ortalama 4 nikâh kıyılırken, 29 Şubat’ta bu sayının 18’eçıkması ise dikkatlerden kaçmadı. Dünya evine giren çiftler, bu gündekendilerini yalnız bırakmayan Esenyurt Belediyesi’ne teşekkür ederken, belediyeyetkilileri de çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.

“Yılın EnAvantajlı Damadı Benim’’

29 Şubat’ta evlenerek her yıl evlilik yıl dönümü kutlamaktankurtulduğunu söyleyen Murat Abdullahoğlu isimli vatandaş bu tarihi seçerek aileekonomisine de can verdiklerini belirtti. Abdullahoğlu; 29 Şubat olsa da benimiçin tarihi ve duygulu bir gün. Erkekler için 4 yılda bir geleceği için ayrıcagüzel bir gün diye düşünüyorum. 4senede bir evlilik yıl dönümümüzü kutlayacağımız için bayağı bir rahat olacağızve dolaylıda olsa aile ekonomimize can vereceğiz. Yılın en avantajlı damadıbenim. Bu gün evliliğe adım attık. Umarım mutlu bir hayat süreriz. İnşallahevlatlarımız da vatana millete hayırlı olurlar. Buradan belediyemize bize buimkânları sunduğu için teşekkür ediyorum.”

“KararlarınıBir Kez Daha Sordum”

Tören esnasında 29 Şubat tarihini bir kez daha çiftlerehatırlattığını ifade eden nikâh memuru Mert Ali Sucuk ise; “4 yılda bir yaşanan29 Şubat vesilesiyle bize başvurarak hayatlarını birleştiren çiftlerimizemutluluklar diliyoruz. Bu gün gayet güzel geçti ve bizler de bu özel günde onlarınheyecanlarına ortak olduk. Ancak bu günü nikâh tarihi olarak seçtikleri içinson kararlarını bir kez daha sorduk. Çiftlerimiz ise 29 Şubat’ın farklı olduğunu,unutulmayacağını belirterek ‘evet’ dediler. 18 çiftimizin nikâhını kıyarak buyıl bir ilke de imza atmış bulunuyoruz. Tekrardan tüm çiftlerimize mutluluklardiliyorum.”

k7tjs12vmlubwy4Ifsfjqoek.jpg

b14rtaz3ekvcyww8hzeibuox.jpg

bsf5w6hf3ueqav7kqtwsoI9r.jpg

g2xncc76flvpf3lejIsmguha.jpg

74n8bvvzmz2aloiwqmkuye3e.jpg

dynbockn78hej4srjgagudvr.jpg

5eouqhp7akmczc6xsygmvrb3.jpg

e3ualrfboxr02kz7wengydvh.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.