350 MOTOSİKLET TUTKUNU GAZİLER İÇİN TURLADI

350 MOTOSİKLET TUTKUNU GAZİLER İÇİN TURLADI

Ankara Büyükşehir Belediyesi bu yıl 16’ncısı düzenlenen“Gaziler Sürüşü”etkinliğine destek verdi.

HarleyDavidson SahipleriAnkaraChapterYönetimi tarafından düzenlenen etkinliğe Türkiye’nin dört bir yanından Başkente gelen 350 Harley Davidson tutkunu,motorlarının arkasına gazileri, gazi ve şehit yakınlarını alarak Başkent turu yaptı.

Turun ardından Anıtkabir’e giden motorcular Ulu Önder Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı.

 

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN DESTEĞİ DEVAM EDECEK

Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’nda düzenlenen etkinliğe Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Şube Müdürü Celal Ünal, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık ve Harley Davidson Sahipleri Ankara Chapter Başkanı Önder İlbay ile şehit yakınları, gaziler ve motorcular katıldı.

Toplum içinde gazilere olan duyarlılığı artırmak için çalışmalara devam edeceklerini kaydeden Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Şube Müdürü Celal Ünal,“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik unvanının verişinin 103’üncü yılı münasebetiyle Ankara Büyükşehir Belediyesi Şehit Yakınları ve Gaziler Şube Müdürlüğü olarak Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’nda Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen Harley Davidson motosiklet ekibi ve gazilerimizle birlikte bu anlamlı günde buluşarak kahraman gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutluyoruz”dedi.

 

“ONLARI ONORE ETMEK BİZİM BOYNUMUZUN BORCUDUR”

Gaziler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlediği için Ankara Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık ise,“Ankara’da16’ncı kez bu sürüşü gerçekleştiriyoruz. Harley Davidson Sahipleri veTürkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği’nin ortaklaşa yürütmüş olduğu projede “16. Gaziler Sürüşü”nde hem gazilerimizle motosikletçilerin bir araya gelmesini sağlamak hem de Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik unvanı verilişinin 100’üncü yıl dönümünü hep birlikte kutlamak ve Gazi’nin makamına tekrar Anıtkabir'de gitmek için burada bulunmaktayız. Sivil toplum örgütleri bir araya gelerek bazı projeler gerçekleştiriyor. Bunu kamu ve sivil toplum kuruluşlarıyla da iş birliği hâlinde yapmak istiyoruz. Burada Ankara Büyükşehir Belediyesinin, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının da yetkilileri var. Hep birlikteyiz, güzel bir program olmasını temenni ediyoruz”diye konuştu.

“Gaziler Sürüşü”nün16’ncısınıdüzenlemekten büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Harley Davidson Sahipleri Ankara Chapter Başkanı Önder İlbay da şöyle konuştu:

“Bu sene etkinlik için Ankara Büyükşehir Belediyesinden, Ankara Emniyetinden ve Ankara Valiliğinden aldığımız desteklerle ortaya güzel bir şeyler çıkartmaya çalışıyoruz. Amacımız gazilerimiz ile ilgili bir farkındalık yaratmak. Gazilerimiz bu vatanın bütünlüğü için, milli değerlerimiz için hiç düşünmeden canlarını tehlikeye atmışlar, bu uğurda gazilik unvanına erişmişler. Onları önere etmek bizim boynumuzun borcudur.”

bhyw5lxpvxboc0os6l4z2p7t.jpg

rIxymdadqejg08vwyplahuis.jpg

ahrofhyx8lyjdrvcuskqsgxk.jpg

xlnudknh0sj2rqz6tjbmlcda.jpg

rpog2bislad8c5rzl9Iav0p6.jpg

blhrcefv7xtti3kqoaeba8d9.jpg

wdcewrdik8q37hpc42v6yrtl.jpg

vcxlthqn3bmgfsyahpjqo8pr.jpg

ecgnnsfjhpIv48wrv6obyhc7.jpg

gqac7w64nfac1ubl5fktrykg.jpg

o8os2tmbj4reiswwynpd5rcq.jpg

fmk8xlytsyniIh12ktudlwvd.jpg

9vg7af5w4zfaqzgssob0op8j.jpg

w4lakqI1hoar5v7pw0jgilys.jpg

pk5oz3sogiItnfa8rtu9gu12.jpg

s5mvtfprh0bcxIlb7mvaok2d.jpg

kefIf52zh9sbah8cqyuujsrm.jpg

pl285kxfcrIuxydd60itbyvg.jpg

sorntkfublwf2nxIcwvqgu37.jpg

mb6bkykqtjdafz4xsucd1mz0.jpg

0wrkwlz4jfqaoptm5douqkji.jpg

hbwfpv6o97dfuuzzstIcalcx.jpg

cukrIta1rxbpvx5ymluhkwfn.jpg

37qwx2kItra4rdalpgblofcy.jpg

u1sdioxqja2tgzc9abhjmkxs.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.