30 YILLIK HASRET BİTİYOR: POLATLI İÇME SUYU HATTI AÇILIYOR

30 YILLIK HASRET BİTİYOR: POLATLI İÇME SUYU HATTI AÇILIYOR

100 kilometreden oluşan ve yapım çalışmaları sürerken bir yandan da Yenikent’ten bağlanan branşmanla su dolumunun gerçekleştiği ‘Polatlı İçme Suyu Hattı’nda çalışma tamamlandı. Yılların hasretini bitirecek hat, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da katılacağı törenle 19 Mart Salı günü hizmete açılacak.

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın göreve geldiği gün sözünü verdiği Polatlı’yı kesintisiz ve sağlıklı içme suyuna kavuşturacak 100 kilometrelik “Polatlı İçme Suyu Hattı” projesi tamamlandı.

Projey; Etimesgut ilçesinin bir kısmı, Sincan Saray TOKİ bölgesi, Yenikent, Temelli, Anayurt Mahallesi, Anadolu Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Dökümcüler OSB, Başkent OSB ve Polatlı’nın tamamına hitap ettiği için totalde 1,5 milyon kişiye kesintisiz içme suyu sağlayacak.

 

POLATLI SAĞLIK İÇME SUYUNA KAVUŞUYOR

Hattı yapım çalışmaları devam ederken sürecin hızlandırılması amacıyla Yenikent’ten bağlanan branşman ile su olum işleminin gerçekleştirildiği projenin açılışı; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ev sahipliğinde ve Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın katılımıyla 19 Mart Salı günü saat 18.30’da Polatlı Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek “Polatlı İçme Suyu Hattı Açılış Töreni ve İftar Programı” ile gerçekleştirilecek.

 
Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.