2022 yılı Glorious Goodwood festivalinin startı verildi

2022 yılı Glorious Goodwood festivalinin startı verildi

2022 yılı Glorious Goodwood festivalinin açılış gününe ait tek Grup 1 yarış olan Goodwood Cup Stakes 3200 metre çim pistte koşuldu. 3+ yaşlı 9 safkanın katıldığı koşunun son metreleri seyir zevki yüksek bir birincilik mücadelesine sahne oldu. Koşuyu Moyglare Stud ve Coolmore'un ortaklaşa sahibi olduğu, Aidan O'Brien'ın antrene ettiği Kyprios (Galileo - Polished Gem / Danehill) jokey Ryan Moore idaresinde kazandı.

2022 yılı G1 Goodwood Cup Stakes'i izlemek için tıklayınız

G1 Goodwood Cup Stakes'te Kyprios'un ardında ikinciliği daha önce bu önemli koşuyu 2017-2020 yılları arasında 4 kez bu önemli koşuyu kazanan Stradivarius (Sea The Stars - Private Life / Bering) elde ederken, geçen yıl bu koşuyu kazanan Trueshan (Planteur - Shao Line / General Holme) üçüncü, Coltrane (Mastercraftsman - Promise Me / Montjeu) ise dördüncü oldu.

Sapphire, Search For A Song ve Free Eagle gibi Grup koşu galipleriyle kardeş olan 4 yaşındaki Kyprios, G1 Goodwood Cup ile birlikte 8. startında üst üste 2. Grup 1 birinciliğine ulaşırken, toplam galibiyet sayısını ise 6'ya çıkardı.

Glorious Goodwood festivalinin ilk gününde diğer Grup koşularda alınan sonuçlar ise şöyle oluştu:

G2 Qatar Vintage Stakes - 2 yaşlı taylar - 1400m Çim

Marbaan (Oasis Dream - Zahoo / Nayef) - Jamie Spencer

Koşuyu izlemek için tıklayınız

G2 Qatar Lennox Stakes - 3+ yaşlı atlar - 1400m Çim

Sandrine (Bobby's Kitten - Seychelloise / Pivotal) - David Probert

Koşuyu izlemek için tıklayınız

jfzrpqkjnby0ah4bamgzivso.jpg

r9ygglzq5wbnhpb27kaprm0v.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.