Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Heyetini Ağırladı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Heyetini Ağırladı

Başkan Bora Balcıoğlu, Dr. Hasan Akgün ve yakın kurmaylarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve değerli yönetimine nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederim. Bu tür karşılıklı ziyaretler, iki belediye arasındaki dayanışmayı ve iş birliğini daha da güçlendiriyor," dedi.

Ziyaret, dostane bir atmosferde gerçekleşti ve her iki belediye başkanı da, bu tür buluşmaların yerel yönetimler arasında sinerji oluşturduğunu ve ortak projeler için zemin hazırladığını vurguladı.

Akgün: "Sürekli Fikir Alışverişinde Bulunacağız"

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ile olan dostane ilişkilerine değindi ve şunları söyledi:

"Silivri Belediye Başkanı sevgili kardeşim Bora Balcıoğlu'nu, Grup Başkan Vekilimiz Murat Erçağ ve meclis üyemiz Hakan Çebi ile birlikte makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Ülkemizin içinde bulunduğu ağırlaşan ekonomik koşullar sebebiyle belediyelerin bugünkü durumunu istişare ederek sürekli olarak fikir alışverişinde bulunmak üzere karar aldık."

Ortak Projeler ve Geleceğe Dönük Planlar

Başkan Balcıoğlu ve Başkan Akgün, ziyaret sırasında, belediyelerin karşı karşıya olduğu zorlukları aşmak için ortak projeler geliştirme konusunda fikir alışverişinde bulundular. Bu projeler, her iki ilçenin sosyal, ekonomik ve kültürel altyapısını güçlendirmeyi hedefliyor.




zrun0lq3qwtkggjy715dxiha.jpg

l1awge3ptdfhomvpmiunqhzw.jpg

0b4ms2juqvxgzrdqiw3yI9fh.jpg

ss4nepugulko68jz3ihtetbv.jpg

axirwk4dtg3zfyu2cqfuzalj.jpg

cvkkudmrb58scrjixgqadpe0.jpg

tpwz1q6a4suzvealv3rgqr9c.jpg

8xz259hapzyvfb7wosylesu6.jpg

zcd8dhIqlyiw5lumx3mxs9nv.jpg

xt4wqbijzdanrk7hg6engfct.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.