HAVA KUVVETLERİ MÜZESİ'NDE "TÜRK YILDIZLARI SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ" ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

HAVA KUVVETLERİ MÜZESİ'NDE "TÜRK YILDIZLARI SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ" ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi Türk Yıldızları, İstanbul Hava Kuvvetleri Müzesi'nde düzenlenen söyleşi ve imza günü etkinliğinde, havacılığa ilgi duyan vatandaşlarla bir araya geldi.

Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi Türk Yıldızları, İstanbul Hava Kuvvetleri Müzesi'nde düzenlenen söyleşi ve imza günü etkinliğinde, havacılığa ilgi duyan vatandaşlarla bir araya geldi. Tim lideri Binbaşı Hasan Kocabaş, "Burada gördüğümüz gençler inşallah ileride HÜRJET'ler ile bu işi yapıyor olacaklar. Biz de onlara bu görevi devredip keyifle onları izlemek için sabırsızlanıyoruz" dedi.

Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi Türk Yıldızları için Yeşilköy'de bulunan İstanbul Hava Kuvvetleri Müzesi'nde imza ve söyleşi günü yapıldı. Yeşilköy'deki müzeye sabah saatlerinden itibaren gelen havacılık tutkunu gençler ve çocukların yoğunlukta olduğu çok sayıda kişi katıldı. Yetişkin ve çocuklar, alanda bulunan uçakları inceleyerek fotoğraf çekildi. Müzede, uçakların yanı sıra havacılık teknolojisi ve Türk havacılığının seyrini gösteren materyallerin sergilendiği standlar ve panolar da ziyaretçiler tarafından ilgi gördü.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.