Başkan Özer Gaziler Ve Şehit Aileleri İle Bir Araya Geldi

Başkan Özer Gaziler Ve Şehit Aileleri İle Bir Araya Geldi

BaşkanÖzer: “Gaziler Ve Şehit Ailelerinin Her Daim Yanında Olacağız”

Gaziler ve şehit aileleriyle yemek programında ile bir araya gelenEsenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, onların her daim yanındaolacaklarını vurgulayarak, “Bizler bu yaşamı binlerce vatan evladının fedakârlıkdolu serüvenine borçluyuz. Gazilik ve şehitlik çok önemli bir mertebe. Onedenle ben gazilerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, şehitlerimizi rahmetleanıyorum. Bundan sonraki süreçte ihtiyaçlarınızın karşılanması için elimizdengelen her şeyi yapacağız” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, gaziler ve şehitaileleri ile öğle yemeğinde buluştu. Belediyenin Havana Park Sosyal Tesisi’ndegerçekleşen programa Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Esenyurt İl DerneklerBirliği Başkanı Orhan Onur, Gaziler Derneği Başkanı İsmail Kalaycıoğlu, öncekidönem CHP meclis üyesi Okan Çiftçi, gaziler ve şehit aileleri katıldı. Gazilerintalep ve önerilerinin de alındığı programda konuşan Başkan Özer, bir ülkenin gazilerive şehitleri sayesinde yıkılmayacağını ifade ederek şunları söyledi: “Gazilikve şehitlik çok önemli bir mertebe. Onlar, bu vatan için canlarını veren, anneleri,kardeşleri daha güzel günlerde yaşasın diye şehit ve gazi olanlar. Bizler buyaşamı binlerce vatan evladının fedakârlık dolu serüvenine borçluyuz. O nedenleben gazilerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyor şehitlerimizi rahmetle anıyorum.”

“ÜlkemizinBirliği Ve Dirliği Çanakkale Ruhunda Saklı”

Çanakkale ruhunun Türkiye Cumhuriyeti’ni bir arada tutan ruholduğunu vurgulayan Başkan Özer, “Bana göre ülkemizin birliği ve dirliğiÇanakkale ruhunda saklı. Bir Karadenizli ve bir Vanlı Çanakkale’de, vatansavunmasında omuz omuza şehit düşüyorlar. Kanları birbirine karışıyor ve vatantoprağını suluyor. Benim de dedelerim Çanakkale’de şehit olmuş. Dolayısıyla oruh Türkiye Cumhuriyeti’ni bir arada tutan, yaşatan ve ilelebet yaşatacak olanruhtur. O nedenle ben huzurunuzda Çanakkale ruhunu saygı ve minnetle anıyorum.Şehitlerimize rahmet, gazilerimize daha nice sağlıklı, uzun ömürler diliyorum” diyekonuştu.

“Gazilere HürmetKonusunda Asla Kusur Etmeyeceğiz”

Gazilerin ve şehit yakınlarının ihtiyaçlarının karşılanması noktasındaçalışmalar yapacaklarını belirten Prof. Özer, “Zamanın ruhu bizi Esenyurt’ta biraraya getirdi. Sizler Esenyurt’un bağrından çıkmış gazilersiniz. Ben dehasbelkader buranın Belediye Başkanı oldum. Biz de Esenyurt’un havasını, suyunuruhunu sizinle paylaşıyoruz. Tabii ki bizim de görevlerimiz var. Ben çalışanlarımızagazilerimize ve şehit yakınlarımıza hürmette asla kusur edilmemesi talimatınıverdim. Bundan sonra da ihtiyaçlarınızın karşılanması için elimizden gelen herşeyi yapacağımızı bilmenizi isterim. Sizin için yeni bir dernek yeri de yapacağız,Kardeşlik Merkezi bunlardan bir tanesi. Gazilerimizin rahat edebileceği bir yeroluşturacağız” ifadelerini kullandı.

“En Önemliİdealim; Esenyurt’u Barış Ve Kardeşlik Şehri Haline Getirmek”

Esenyurt’un çok kültürlü yapısına değinerek, burayı bir barış vekardeşlik şehri haline getirmek istediğini söyleyen Prof. Özer şöyle devametti: “Esenyurt, hemen hemen her ilden hatta dünyanın 100 ülkesinden göç alan,100’den fazla dilin konuşulduğu bir ilçe. En önemli ideallerimden bir tanesiburayı bir barış ve kardeşlik şehri haline getirmek. Bunu Allah’ın izniylebaşaracağız. Burada bütün Türkiye’ye örnek olacak bir model inşa edeceğiz. Bunasizin tecrübelerinizin, geçmişte yaşadıklarınızın ve hikâyelerinizin de büyükbir katkısı olacak.”

“Kapımız VeGönlümüz Sizlere Her Zaman Açık”

Programa katılan Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, “Sizler bizimiçin kıymetlisiniz. Bu vatan için canını veren şehitlerimiz ve aileleri,gazilerimiz bizler için önemli. Sizlerin sorunu bizim sorunumuz. Kapımız vegönlümüz sizlere her zaman açık. Bir sorununuz, bir sıkıntınız olduğunda lütfenbizlere gelmekten çekinmeyin. İnşallah gücümüz yettiği kadar yardımcı olacağız.Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygıyla selamlıyorum. Hakkın rahmetinekavuşmuş şehitlerimize rahmet diliyorum. Sizlere de hayırlı, sağlıklı ve güzelbir ömür diliyorum” şeklinde konuştu.

ibpdmg3oaxsk4mudphw8qrlf.jpg

o8mtldryn5uoj06tkrxbd4m1.jpg

Ilwu5aq8dkym6tjz0vrpbies.jpg

wfra3eb0rchyklqmzgiss2zn.jpg

qx4ikvhbsfb2l1ozecjIn69u.jpg

etlhjdcor7gcimspyfl83xkj.jpg

bcjgflie1wy2js8pz5chhxv3.jpg

vrsnzf49togexnlxrphkabvj.jpg

ljupc8es6m3yhzf9xpwrfyu4.jpg

gxuznvcIjl9a0rhg3pxff4e1.jpg

j1oep2km3hudcp9lfnh4jqoc.jpg

nggrnxmp8mh6bkvxzesszaIu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.